ERZURUM Haber Girişi : 19 Ocak 2023 16:13

Polis, eşini kafasından vurarak kaçan kocayı arıyor

Polis, eşini kafasından vurarak kaçan kocayı arıyor

 

 

 

 

Erzurumbulten-Erzurum 'da Meryem H. (20), eşi Ferdi H. tarafından kafasından vuruldu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, evden kaçarken komşuları tarafından görülen Ferdi H.'nin yakalanması için polis araştırmasını sürdürüyor. Polis, Ferdi H.'yi bulabilmek için kapı kapı dolaşırken, kent giriş çıkışlarında da kontrolleri sıklaştırdı.

 

Olay, merkez Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi Yeşil Hark Caddesi'ndeki apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre İstanbul'a çalışmak için giden Ferdi H., eşi Meryem H.'nin bir hafta önce evden ayrıldığını öğrenince Erzurum'a geri döndü. Eşinin kaldığı akrabalarının evine giden Ferdi H., üzerindeki tabancayla 4 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunların 2'si Meryem H.'nin karın bölgesine biri ise kafasına isabet etti. Olayın ardından Ferdi H., evden kaçarken komşular tarafından görüldü. Komşuların silah sesleri üzerine bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı kadın, anestezi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, eşini vurduktan sonra kaçan Ferdi H.'nin yakalanması için araştırmasını sürdürüyor. Kapı kapı gezerek Ferdi H.'yi arayan resmi ve sivil polis ekipleri, kent giriş çıkışlarında da kontrollerini sıklaştırdı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.