GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mart 2023 17:17

Özcan Şimşek İSİYAD yüksek iştişare kurulu üyeliğine seçildi. 

Özcan Şimşek İSİYAD yüksek iştişare kurulu üyeliğine seçildi. 

 

 

 


 

 

 

Erzurumbulten-Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Başkanı Özcan, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine getirildi.
"Su, toprak, gıda ve spor hayattır" sloganıyla genç yetenekleri keşfetmeyi amaçlayan Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi’nin (UYAFA) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Özcan Şimşek, yeni bir göreve daha layık görüldü.
Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken UYAFA Başkanı Özcan Şimşek, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu (İSİYAD) Üyeliğine seçildi.  

 

 

 

 


Doğu illerindeki dezavantajlı çocukların sporla tanışması ve bu sayede yaşadıkları il dışına çıkarak sosyalleşmesine katkı sağlayan Özcan Şimşek, iş hayatındaki çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.
Yenilikçi bakış açısı ve her zaman daha iyisini yapma azmiyle iş hayatının dikkat çeken isimlerinden olan Özcan Şimşek, İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçildi.  
Özcan Şimşek, İSİYAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, “Amacı Türkiye’de yeni istihdam alanları oluşturmak ve katma değer üretmek olan İSİYAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Güçlü Türkiyemizin sesi olmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Şahsımı bu göreve layık gören İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği Genel Başkanı Sayın Cemal Çoban’a ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.