GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mart 2023 16:07

Isınırken alev alan Ümit'i amca çocukları hayvanların su içtiği kuruna sokup söndürdüler

Isınırken alev alan Ümit'i amca çocukları hayvanların su içtiği kuruna sokup söndürdüler

 

 

 

Erzurumbulten-Iğdır'da, amca çocukları ile bahçede yaktıkları ateşin etrafında sohbet eden Ümit Gülcan (15) içerisi benzin dolu pet şişenin patlaması sonucu üzerindeki kıyafetleri alev alıp, yanmaya başladı. Bir anda alev topuna dönen Gülcan, amca çocukları Mahammed ve Serkan Gülcan tarafından ahırda hayvanların su içtiği kuruna sokarak söndürdü. Olayın yaşandığı merkeze bağlı Özdemir köyüne giden 112 Acil Servis ekipleri tarafından Iğdır Devlet Hastanesine götürülen Gülcan, burada yapılan ilk müdehalenin ardından Erzurum'a sevk edildi. Elleri ve yüzü yanan Ümit Gülcan, "Cehennemi yaşadım" dedi.

 


Şehit Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavisi devam eden ve her geçen gün iyileşen Ümit Gülcan, "Amca çocukları ile bahçede ateş yakmış ve etrafında sohbet ediyorduk. İçerisinde benzin olan pet şişe aniden patladı ve tamamı üzerime geldi. Bu kez ben yanmaya başladım. Bir anda alev topuna döndüm. Amcamın çocukları beni bahçedeki ahırın içine götürdü ve orada hayvanların su içtiği kuruna sokarak söndürdüler. Sonra ambulans gelip hastaneye götürdü. Acım çok ama yaşadığıma şükrediyorum. Adeta cehennemi yaşadım. İyileşeceğim günü dört gözle bekliyorum" diye konuştu.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.