SİYASET Haber Girişi : 09 Şubat 2024 16:37

Bahçeli: 'Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur'

Bahçeli: 'Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur'
Bahçeli: 'Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur'

Erzurumbulten-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıl Dönümü Kutlama Etkinliği'nde konuştu. Bahçeli, ''Anayasa Mahkemesi artık milli güvenlik sorunudur. AYM ya kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır'' dedi.

 

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

 

2053'te lider ülke ve süper güç Türkiye stratejik hedefimiz. Türkiye küresel güç mertebesine hızla çıkacak. Türkiye oyun kurucu vasfıyla dünyanın refahına katkı verecek. Güçlü MHP, güçlü Türkiye'dir. Gelecek asır Türkiye'nin asrıdır. 55 yıldır dilekteyiz, kalpteyiz, sehitlik anıtıyız. 55 yıldır dilimizden Asya'nın bozkırlarını hiç dilimizden düşürmedik. 

 

AYM MİLLİ GÜVENLİK SORUNU

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir yol olmayacağı anlaşılmıştır. 6 Şubat 2024 tarihinde Çağlayan adliyesinde polis noktasına saldıran ve ölü geçirilen teröristlerin kimler tarafından savunulduğu ortadadır. Daha vahimi AYM'nin hak ihlali kararıdır. AYM hukuka savaş açmıştır. AYM haini haklı görmüş Türk polisi de hak öyle değil böyle olur diyerek gereğini yapmıştır. Ey vicdansızlar teröristin hakkı mı olur? AYM artık milli güvenlik sorunudur. AYM ya kapatılmalı ya da yeni baştan

 

yapılandırılmalıdır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.