ERZURUM Haber Girişi : 20 Mart 2023 13:51

Ağır sıklet ciritçiler, kıyasıya yarıştı

Ağır sıklet ciritçiler, kıyasıya yarıştı

 

 

 

 

 

Erzurumbulten-Erzurum 'un Yakutiye ilçesinde düzenlenen müsabakada, 95 ve üstü kiloya sahip ciritçiler kıyasıya yarıştı. Müsabakada, hava şartları ağır sıklet ciritçileri zaman zaman zorladı.

 



Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği'nce düzenlenen müsabakada, 95 ve üstü kiloya sahip ciritçiler yarıştı. Puan usulü ve kural olmadığı için 'kara cirit' olarak adlandırılan müsabaka, Yakutiye ilçesindeki cirit sahasında yapıldı. Yağmurun da zaman zaman etkili olduğu müsabakaya; Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Bahri Önal, 95 kilo üstü atlı spor kulüp başkanları ve sporcular katıldı. Seyircilerin de heyecanla izlediği müsabakada, ağır sıklet ciritçiler kıyasıya mücadele etti. Renkli görüntülerin yaşandığı müsabakada, hava şartları ise ciritçileri zaman zaman zorladı.

 



Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Bahri Önal, "Yağmur yüzünden sahanın ağırlaşması ve bir de bizim kilolarımız nedeniyle atlar, biraz zorlanıyor. Fakat çok heyecanlı ve güzel bir maç oldu" dedi.

 

 



137 kilo ile Türkiye'nin en ağır cirit sporcusu olduğunu belirten Recai Arabacı ise hava şartları ile zeminin ağırlaştığını, buna rağmen müsabakada zorlanmadığını dile getirdi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.